Flespompoen met pikante saliesaus

  • Butternuss-Kürbis mit pikanter Salbeisoße

Flespompoen met pikante saliesaus

Bereiding

1. Schil de pompoen en snijd deze in hapklare blokjes.
2. Schil de ui, de knoflook en de gember en hak ze fijn.
3. Bak de pompoen kort in de koolzaadolie tot deze een beetje kleur gekregen heeft. Voeg uien, knoflook en gember toe en bak deze kort mee. Breng op smaak met zout en peper.
4. Voeg vervolgens groentebouillon en kookroom toe en kook beetgaar.
5. Snijd de salie en rucola fijn, snijd de cherrytomaten in tweeën en vermeng vlak voor het serveren.
6. Bak de Rösti Bites 3 - 5 minuten in de friteuse op 175 °C of 15 - 20 minuten in de oven op 220 °C.

Garneren:
Schep de pompoenragout in passende diepe borden en verdeel tot slot de gebakken Rösti Bites hierover.