Broccoli gratin met zalmfilet en gestoofde venkel-tomaatmix

  • Broccoli gratin met zalmfilet en gestoofde venkel-tomaatmix

Broccoli gratin met zalmfilet en gestoofde venkel-tomaatmix

Bereiding

Laat de blokjes gedroogde tomaat 6 minuten smoren op 100 graden. Meng de tomaatblokjes luchtig met de olijven, kappertjes, Pecorino kaas, amandelschaafsel en de Italiaanse kruiden. Verdeel de zalmfilet in porties en bestrooi ze met zout. Verdeel het olijfmengsel over de vis. Laat dit 10 minuten combi-garen op 180 graden met 30% luchtvochtigheid. Snijd de venkel in blokjes en fruit deze in olijfolie met salie. Voeg de tomaatblokjes toe en breng op smaak met steenzout en venkelzaad. Leg de broccoli gratin op een ingevette gastronorm bakplaat en bak deze op 200 graden in 30 minuten gaar (heteluchtoven). In plaats van de venkel-tomaatmix kunt u hier ook ratatouille bij serveren.