Pom' Duchesse

  • Pom Duchesse

Pom' Duchesse zijn aardappeltoefjes gemaakt uit de lekkerste aardappelpuree van Aviko. We hebben de aardappelpuree van de Pom' Duchesse licht gekruid en daarna voorzien van een krokant jasje. Als je op zoek bent naar iets nieuws voor op de menukaart van jouw restaurant of instelling, dan helpt Aviko je vooruit met heerlijke Pom' Duchesse.

Flexibiliteit in de keuken met Pom' Duchesse

Onze Pom' Duchesse behoren tot Aviko's diepvriesspecialiteiten. Het fijne van diepvriesproducten is dat je gemakkelijk kunt inspringen op de veranderende behoeftes van jouw gasten. Daardoor gaan er geen waardevolle ingrediënten verloren als u wijzigingen maakt op de menukaart en hoeft u niet telkens opnieuw voorraden in te kopen. Daarbij zijn de producten die je uitserveert altijd van goede kwaliteit. Zo trakteer je ook in zeer drukke tijden je gasten snel heerlijke Pom' Duchesse.

Trakteer je gasten op een smaakvolle verrassing

De Pom' Duchesse zijn ware smaakmakers. Lekker als snack, maar ook als volwaardig onderdeel van de couverts die je uitserveert. Tip: Serveer in plaats van de klassieke friet eens Pom' Duchesse aan uw gasten. Natuurlijk hebben we naast de Aviko's Pom' Duchesse ook een keur aan andere diepvriesspecialiteiten in ons assortiment, bijvoorbeeld Pom' Noisettes, aardappeltoefjes en Pom' Croquettes.

Meer weten over Pom' Duchesse

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden Pom' Duchesse in jouw menu, of wil je meer weten over andere aardappelproducten van Aviko? Neem dan contact op met ons salesteam voor een vrijblijvend gesprek.

Tip: Vraag gelijk een proefmonster aan en probeer jouw ideeën met Pom' Duchesse meteen uit. "Je kunt zoveel meer met Aviko".

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Benieuwd naar meer

Restaurant slider midden 3

Aviko heeft een ruim aanbod aardappelproducten: verse - en diepvries frites, koelverse-  en diepvriesspecialiteiten, snacks & appetizers,... Met ons brede assortiment proberen wij steeds meer verdieping te geven door nieuwe producten en innovaties te ontwikkelen, die onze klanten voordelen biedt.