Pom' Artisan

  • Aviko Artisan art 7x7 mm
  • Artisan1
  • Artisan 2

Zelfgemaakte friet smaakt natuurlijk altijd lekkerder. Daarom heeft Aviko frites met een ambachtelijke uitstraling; Pom' Artisan. Voor deze heerlijke frites doen we alvast het grote voorwerk. Het frituren en de uiteindelijke presentatie in een originele puntzak laten we aan jou over.

Frites met een ambachtelijke uitstraling

Verse ambachtelijke, zelfgemaakte frites zijn hot. Zie je als chef op tegen al het voorbereidende werk wat erbij komt kijken? Aviko helpt je met een volwaardig alternatief: Pom' Artisan. Dit zijn verse ambachtelijke frieten die je haast niet kunt onderscheiden van zelfgemaakte frites. Ideaal voor gebruik in een restaurant of instelling. Met de Pom' Artisan van Aviko haal je de beste kwaliteit in huis!

Van speciaal geselecteerde aardappelen

Aviko's Pom' Artisan frites zijn gemaakt van de beste, speciaal geselecteerde aardappelen. Ze Ze zijn bewust in een onregelmatige snit gesneden, net als wanneer je de frites met de hand zou snijden. De mooie goudbruine kleur na het frituren geven de frites een echte authentieke ambachtelijke uitstraling.

Super snelle bereiding

De Pom' Artisan frites zorgen voor rust in je keuken, want ze hebben een supersnelle bereiding. Je hoeft ze maar éénmaal te frituren en in 3 tot 3,5 minuten zijn de frites klaar. Zo houd je tijd over voor het leveren van kwaliteit. Omdat de frites bewaard worden in de diepvries, blijven de frites extra lang vers en houdbaar. Dat verhoogt de flexibiliteit in jouw keuken.

Kies jouw Pom' Artisan

Wanneer je voor Aviko kiest dan kies je automatisch voor de beste kwaliteit. Elke aardappel die wij verwerken tot frites voldoet aan de hoogste eisen. De Pom' Artisan frites zijn verkrijgbaar in twee varianten. Kies de variant die perfect past bij jouw keuken.

Zoals bij ambachtelijke frieten hoort zijn ze gemaakt zonder toevoegingen en conserveringsmiddelen (Clean label).

Pom' Artisan proberen in jouw keuken?

Aviko levert je niet alleen de beste frites, maar ook bereidingstips en inspirerende aardappel recepten. Lees bijvoorbeeld onze bereidingstips over de 10 gouden regels voor frituren. Wil je Pom' Artisan uitproberen in jouw keuken? Vraag dan een proefmonster aan. Wil je meer weten over onze Pom' Artisan frites? Neem dan contact op met ons sales team. Want, "Je kunt zoveel meer met Aviko".

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

10 Gouden frituurtips

Slider 7 Frituurtips

Aviko geeft enkele hulpvolle tips voor het frituren