Ovenfrites

  • Crunch
  • Oven Frites met Mozzarella Fingers
  • Steakhouse

Ovenfrites van Aviko

Aviko blijft inspireren met aardappelproducten die aansluiten bij de huidige markttrends: gezond, lekker en verantwoord. Aviko's ovenfrites passen uitstekend bij deze trend én sluiten ook nog eens aan bij de behoefte van de hedendaagse consument. De ovenfrites passen in ieder restaurant, cafetaria en instelling. Aviko streeft ernaar om voor iedere kok en voor iedere keuken binnen Foodservice de beste en meest smakelijke aardappel oplossing te bieden. Met de ovenfrites van Aviko heb je altijd de lekkerste frites in huis. Ze zijn flexibel in te zetten en gemakkelijk te bereiden, zonder concessies te doen aan kwaliteit en smaak. Een bijkomend voordeel is de lange houdbaarheidstermijn van de ovenfrites. Bij een temperatuur van -18 is de ovenfrits tot wel 24 maanden houdbaar. Je kan dus makkelijk inspelen op onverwachte drukte of extra aanloop van gasten, zonder 'nee' te hoeven verkopen.

Verras jouw gasten met ovenfrites van Aviko

Met de ovenfrites van Aviko serveer je jouw gasten een bijzonder product. De ovenfrites zijn heerlijk krokant. Niet alleen direct uit de oven, maar ze blijven ook daarna nog lekker lang krokant. Met de ovenfrites van Aviko ga je voor ovenfrites van de beste kwaliteit aardappelen.
Wij zijn niet alleen leverancier van een uitgebreid assortiment aardappelproducten, wij voorzien ook iedere kok van passende en inspirerende gerechten. Aviko draagt op die manier bij aan het steeds opnieuw verrassen van jouw gasten en inspireert iedere kok en overige medewerkers in de keuken van in een cafetaria, restaurant of instelling. Met onze recepten reiken wij je graag nieuwe culinaire ideeën aan.

Wat dacht je van het heerlijke recept ovenfrites met mozzarella fingers? Met deze combinatie verras je iedere gast gegarandeerd en is succes verzekerd.

Ovenfrites van Aviko: de beste keuze!

Bent je ook benieuwd naar de ovenfrites van Aviko voor jouw restaurant, cafetaria of instelling? Neem dan contact op met ons salesteam voor een vrijblijvend gesprek of vraag een proefmonster aan van één van onze ovenfrites.

Onderscheid je ook van jouw concurrenten met de ovenfrites van Aviko. Bekijk ook de andere friet soorten van Aviko zoals de Steakhouse frites, de kreukelfriet of onze verschillende soorten Supercrunch frites.

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.