Onder het label 'Aviko System Solutions' heeft de marktleider op het gebied van aardappelproducten in de Europese foodservice nu een gastronorm-gratin ontwikkeld die gegarandeerd lukt en die volledig geschikt is voor de speciale processen in de systeemgastronomie en de catering. Aviko GN-gratin wordt gemaakt van stoomgegaarde Steam & Fresh aardappelschijfjes met een heerlijke gratinsaus en is kant-en-klaar verkrijgbaar in gemakkelijk hanteerbare diepvriesblokjes van 30 gram.
De verpakkingsgrootte is daarbij zo ontworpen dat een zak van 2,5 kg precies in een halve GN-schaal past. De bereiding is eenvoudig: zak openscheuren, schaal passend vullen en de gratin in de combisteamer plaatsen op 190 °C. In 25 minuten tijd wordt de gratin bij 50% stoom heerlijk romig en smeuïg bereid, alsof het een zelfgemaakte gratin is. Ook bereiding in de bakoven is mogelijk.
Dat betekent dus: geen arbeids- en tijdsintensieve voorbereidingen, geen dure portieschaaltjes die veel afval opleveren en - vooral als het gaat om de bereiding van grote hoeveelheden in korte tijd - ook geen gemors, resten en tijdverlies.
Binnen afzienbare tijd zullen na de GN-gratin nog meer 'System Solutions'-concepten volgen. Want als internationale speler kent Aviko de wereldwijde foodtrends, met alle overeenkomsten en verschillen. Bent u benieuwd naar de GN-Gratin? Vraag hier direct een gratis proefmonster aan.