Nieuws

  • Hashbrown BLT Sandwich
  • Rosti muffin
  • Rinderburger mit Paprika & Honigsoße

Let’s go rösti

Geplaatst op 06/09/2016

Aviko’s concept Lets’go rösti is geïnspireerd door de traditie van bistro’s en bodega’s, bars en straatkeukens van over de hele wereld. Het klassieke gerecht rösti hebben wij van Aviko opnieuw geïnterpreteerd zodat ze goed inspelen op de hedendaagse trend van streetfood met foodtrucks en verschillende foodtruckfestivals door het land. Maar anderzijds ook zeer geschikt zijn voor jouw als (chef)kok van de professionele keuken in restaurants, instellingen en catering. Op welke manier kun je rösti een plek geven op jouw menukaart? Wij inspireren je graag met verrassende gerechten!

Variatietip: serveer ook eens rösti bij jouw gerechten!

Als bijgerecht worden vaak nog de meer traditionele producten gekozen zoals (verse) frites of aardappelschijfjes. De rösti is eigenlijk een beetje 'de vergeten groente' onder de aardappelproducten. Geheel onterecht vinden wij, daarom ons motto: 'Let's go rösti!'

De Rösti Original kun je ook combineren met verse groenten en eventueel kip of een ander soort gevogelte. Zo maak je eenvoudig en snel een heerlijk en compleet 1-pans gerecht. Een lekkere lichte maaltijd om met warm weer te serveren of op de lunchkaart op te zetten!

Wist je dat je van de Rösti Original ook heerlijke muffins kunt maken? Gebruik tijdens de bereiding bijvoorbeeld ook kaas of spekjes, een lekkere zelfgemaakte dip erbij en smullen maar! De traditionele caesarsalade geef je een verrassende touch door gebruik te maken van Aviko's Rösti Bites. Een variant op deze maaltijdsalade is bijvoorbeeld Flespompoen met pikante saliesaus. Wil je juist de Rosti Bites een verrassende draai geven? Bekijk ons inspirerende Fish 'n Chips recept.

Heerlijke één-haps-hapjes voor bij de borrel of op de lunchkaart maak je met Rösti Driehoekjes of Rondjes. In plaats van een broodje serveer je de zalm of hamburger tussen de rösti.

Lang houdbaar en eindeloos variëren

Onze rösti producten zijn allemaal lang houdbaar in de diepvries, tot wel 18 maanden, zonder verlies van smaak of kwaliteit. Je kan dus (bijna) dagelijks variëren met rösti (of andere aardappelproducten), zonder dat je het risico loopt op bederf.

De bereidingswijze is naast eenvoudig en snel ook gevarieerd. In de friteuse, de koekenpan, de combimagnetron of steamer: afhankelijk van het rösti product en het gerecht kies je de best passende bereidingswijze. Makkelijk, voordelig en snel!

Rösti als basis voor vegetarische gerechten

Naast de hierboven genoemde recepten en mogelijkheden om Aviko's rösti te serveren, is rösti ook zeer geschikt om te gebruiken als basis voor heerlijke, ambachtelijke vegetarische gerechten. Rösti zit boordevol voedingsstoffen, dus combineer één van de vele röstiproducten met verschillende soorten groenten en je hebt (in een hand omdraai ) een gevarieerd, voedzaam en lekker vegetarisch gerecht. Probeer bijvoorbeeld eens de Pizzetta met scherpe augbergineragout, als basis voor dit verrassende gerecht gebruik je onze Rösti Rondjes.

Vraag gratis inspiratie aan!

Wil je graag meer informatie over rösti en heerlijke rösti recepten? Vraag dan eenvoudig en geheel gratis ons  Aviko Let's go rösti brochure aan via het formulier op deze pagina. Deze brochure is  alleen bestemd voor ondernemers of professionele (chef)koks werkzaam binnen het foodservice kanaal (horeca, cafetaria, restaurants.)

Let's go Rösti!

letsgorosti

Download hier gratis rösti inspiratie! In deze uitgave vindt u een aantal suggesties op basis van aardappelproducten. We wensen u veel plezier en inspiratie voor uw zaak!