Nieuws

  • Snackkoerrier cafetaria top 100 Aviko
  • CafetariaTop100-068
  • CafetariaTop100-143

Deelnemen aan de Snackkoerier Cafetaria Top 100 – streef met het hele team naar een (nog) succesvollere cafetaria!

Geplaatst op 03/03/2016

Ook dit jaar sponsort Aviko weer de Cafetaria top 100 - verkiezing. Deelnemen aan de Snackkoerier Cafetaria Top 100-verkiezing is goed voor de teamspirit en levert waardevolle informatie om de cafetaria nog succesvoller te maken. Gaat u zich inschrijven?

Voor 2016 krijgt het jury traject een kwaliteitsimpuls. Hierdoor is de terugkoppeling nog beter bruikbaar om de cafetaria te optimaliseren en de prestatie te vergelijken met andere deelnemers.

Ronde 1: mystery visit

Alle deelnemende cafetaria's krijgen een mystery visit van het bedrijf Mystery Review. Van de beoordeling wordt een rapportage gemaakt, die deelnemers digitaal ontvangen na de bekendmaking op het event. Het mystery jury-traject tijdens de Cafetaria Top 100 2016 wordt eenvoudiger en overzichtelijker van opzet. De vragen zijn volledig herschreven en waar mogelijk vereenvoudigd. Als de mystery shopper een item onvoldoende beoordeeld, dan wordt deze keuze toegelicht met een korte uitleg. Naar aanleiding van de mystery visits wordt er een top 125 vastgesteld. Wanneer er opvallende uitschieters bij zitten, kunnen er op dat moment zogenoemde wildcards worden uitgedeeld door de hoofdjury.

Ronde 2: bezoek vakjury

Alle cafetaria's die behoren tot de voorlopige top 125 krijgen een bezoek van de vakjury. De vakjury bestaat uit bekende ondernemers die hun sporen in de cafetariasector ruimschoots hebben verdiend en uit onafhankelijke experts. Dit bezoek vindt onaangekondigd plaats, pas aan het einde van het bezoek meldt de vakjury zich. Ook van dit jurybezoek ontvangen alle ondernemers een digitale rapportage na de bekendmaking van de top 100. De vakjury geeft net als de mystery-jury een toelichting als een item met een onvoldoende is beoordeeld.

Ronde 3: hoofdjury

Op basis van de bevindingen van de mystery visits en de vakjury wordt er een top 100 samengesteld door de hoofdjury. De hoofdjury wordt voor 2016 uitgebreid van 3 naar 5 personen. De top van de ranglijst wordt vervolgens door de hoofdjury bezocht en zij bepalen uiteindelijk hoe de top van de lijst er definitief uit komt te zien.

Wat levert een deelname op?

  • Alle deelnemers ontvangen een heldere terugkoppeling om de cafetaria nog succesvoller te maken en kunnen hun prestatie vergelijken met de andere deelnemers (benchmark).
  • Daarnaast stimuleert deelname de teamspirit, het is motiverend om samen voor een mooie plek in de Top 100 te strijden.
  • Een plek in de Snackkoerier Cafetaria Top 100 is de kroon op het werk, met als resultaat: publiciteit, erkenning en een feestelijke uitreiking met het team en de andere Top 100 winnaars. Kijk voor meer informatie over het onderzoekstraject, de spelregels en de jury op www.cafetariatop100.nl. Hier kun je je ook direct inschrijven.

Inschrijven kan tot 1 april 2016, daarna gaat ronde 1 van start.