Nieuws

  • Christmas Menu Planning
  • Introductie Premium gemarineerde aardappeltjes en Premium koelverse gratins
  • Christmas 5
  • Christmas 2

Bereid u voor op Kerst met Aviko: Inspiratie en recepten voor succesvolle feestdagen

Geplaatst op 11/11/2015

Het is weer zo ver. Het kerstfeest staat voor de deur en de mensen bereiden zich voor op de meest magische tijd van het jaar. Een avondje lekker shoppen voor cadeautjes wordt dan ook vaak met een etentje gecombineerd. Uiteraard stellen consumenten hierbij hoge kwaliteitseisen aan het eten en de service.

Maar waar moet u, als restauranteigenaar of horecaondernemer, verder nog meer rekening mee houden, om van de kerstdagen ook commercieel gezien een geslaagde periode te maken?

In deze blog geven we u een aantal ideeën, inspiraties en creatieve recepten mee om de kerstperiode een stukje eenvoudiger en vooral succesvol te maken. Onze aardappel producten helpen u hierbij.

Feestelijk uit eten gaan: Met kerst komt de hele familie samen

Kerstmis is voor veel families een uitstekende gelegenheid om samen uit eten te gaan. Van belang is dan ook, om goed op deze hoeveelheid gasten voorbereid te zijn.

Bereidt u nu alvast voor en wees op tijd met de planning voor de komende kerstdagen en de tijd rondom Oud en Nieuw. Tijdbesparende en eenvoudige kerstrecepten, zoals onze diepvries aardappelproducten kunnen u hierbij helpen. In het vervolg van deze blog leest u hier meer over.

Overtuig met de juiste uitstraling: Breng de kerstsfeer in uw restaurant

Wie met kerst uit eten gaat is op zoek naar kwaliteit. Heerlijke gerechten voor de hele familie zijn daarom uiteraard van groot belang. Met uitstekende aardappel producten kunt u dus niets verkeerd doen. Desalniettemin is een sfeervolle restaurantomgeving hierbij net zo belangrijk. Veel restaurants spelen hierop in door zichzelf volledig in de passende kerstsfeer te presenteren.

Naast een gevarieerd kerstmenu, kan sfeervolle verlichting en kerstversiering je restaurant net dat beetje extra geven. Laat uw gasten de feestdagen helemaal ´induiken´ zodra ze uw restaurant binnenlopen.

Aan stress of problemen tijdens de feestdagen wil niemand denken. Creëer een ontspannen kerstsfeer met bijvoorbeeld klassieke kerstmuziek op de achtergrond en laat uw gasten relaxen.

Een beeldschone kerstboom met mooie kerstballen zorgt voor meer herkenbaarheid. Gasten voelen zich sneller thuis en kunnen van het eten genieten.

Een originele versiering van de tafels maakt het kerstplaatje vervolgens helemaal compleet. Hierbij kunt uw bijvoorbeeld denken aan mooie kaarsen, kerstkransen en kandelaars.

Kerstsfeer met afwisseling op de borden van uw gasten

De kerstdagen bieden veel culinaire mogelijkheden. Naast kwalitatief hoogwaardige gerechten, die passen bij de sfeer van de feestdagen, horen ook aspecten zoals flexibiliteit en afwisseling bij de basis van een succesvol kerstmenu.

Wij van Aviko geven u graag wat inspiratie mee, zodat u de kerstborden in uw restaurant op een creatieve, overtuigende en indrukwekkende manier weet te vullen.

Tijdens de koude winterperiode zijn vooral heerlijk warme en creatieve gerechten erg van toepassing. Onze diepvries aardappelproducten leveren hierbij creatieve ideeën op. Wat vindt u bijvoorbeeld van de volgende recepten?

Aardappelgratin met broccoli gevuld met varkenshaas en roombrie
Gratin dauphinois met verse tomaat en kruiden
Runderfilet met kruidensalade met home-made style gratins

Al onze recepten zijn erg lekker en eenvoudiger te bereiden. Bovendien is vooral varkenshaas een klassieker tijdens de kerstdagen.

Met onze gratins & puree variaties en aardappel producten ben u altijd flexibel en kunt zo dus ook voor een romantische kerstsfeer in uw restaurant zorgen.

Naast gratins & puree zijn ook klassieke oven frites een geschikte basis voor creatieve kerstrecepten. Zo zijn onze oven-frites met mozzarella fingers niet alleen eenvoudig te bereiden en snel klaar om te serveren, ze bieden ook nog eens veel vrije ruimte voor heerlijke inspiraties en kerstgerechten.

Buitengewone aardappel producten: De kwaliteitsstandaard van Aviko

De buitengewone kwaliteitsstandaard van Aviko zorgt voor de bekende smaaksensatie en tevredenheid bij uw gasten. Door jarenlange ervaring weten wij precies welke aspecten voor kwalitatief hoogwaardige producten van belang zijn. Onze diepvries aardappelproducten zijn hiervoor een goed voorbeeld.

Wij maken uitsluitend gebruik van verse ingrediënten en letten bovendien op elk detail. Met een bestelling bij Aviko haalt u altijd uitstekende kwaliteit in huis.

Met diepvries aardappelproducten van Aviko bent u klaar voor de kerstperiode

Wie op sfeer en heerlijke kerstgerechten inspeelt, legt de basis voor een succesvolle kerstperiode. Bij Aviko helpen wij u graag met het invullen hiervan.

Als u op een efficiënte en creatieve manier meer uit uw professionele keuken wilt halten, of geïnteresseerd bent in onze aardappel producten, recepten of ons assortiment, neem dan contact met ons op. Verder bieden wij u de mogelijkheid om een proefmonster van diverse diepvries aardappelproducten af te nemen. Zo kunt u zelf ontdekken in hoeverre deze voor uw restaurant van toepassing zouden kunnen zijn.

Wilt u met ons in gesprek komen of heeft u zelf leuke ideeën voor kerstgerechten? Laat het ons weten via @AvikoFSNL

Vergeet bovendien ook niet om onze nieuwsbrief te abonneren. Hierdoor blijft u automatisch op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen rond om trends in foodservice.