Nieuws

  • Oerfriet nieuw 1
  • Oerfriet nieuw 2
  • Oerfriet nieuw 3

Aviko Oerfriet krijgt er een maatje bij

Geplaatst op 16/12/2014

Aviko Oerfriet krijgt er vanaf januari 2015 een maatje bij. De ‘looks’ en afmetingen worden nog even geheim gehouden, maar de friet zou minstens zo lekker en krokant zijn als de al bestaande Oerfriet-variant. De friet is speciaal ontwikkeld voor cafetaria’s en is niet in supermarkten verkrijgbaar.

Volgens Janneke Loeven van Aviko wordt dankzij het gebruik van de Agria-aardappel een constante, ambachtelijke kwaliteit gegarandeerd. "Met het maatje van Aviko Oerfriet spelen we niet alleen in op de marktbehoefte, maar zorgen we er ook voor dat de ondernemer meer heeft om over te vertellen. Met het Aviko Oerfriet- concept willen we cafetariahouders een nog beter totaalpakket bieden, waarmee ze hun klanten  eerlijke en heerlijke Hollandse aardappelproducten kunnen voorschotelen die door eenvoud en kwaliteit onderscheidend zijn."

Over Aviko

Aviko is in 1962 in Nederland  opgericht door 32 aardappelboeren met allen één missie: waarde creëren uit aardappelen. Hierdoor is het bedrijf gegroeid tot een internationale onderneming met één wereldwijde ambitie. De kennis van de markt is daarbij de grote troef, en ook het contact met ondernemers is en blijft cruciaal. Dit vormde de basis voor de introductie van Aviko Oerfriet in 2014. De goede resultaten laten zien dat het concept aansluit bij de marktbehoefte.

Oerfriet proberen?

Oerfriet slider

Vraag een proefmonster aan via onderstaande link