Frites

  • Verse friet 2
  • Verse friet 1
  • oerfriet1
  • Super Crunch 2
  • Aviko Artisan art 7x7 mm

Frites van Aviko

Aviko begon ruim 50 jaar geleden met frites. Door de opbouwde kennis en vakmanschap hebben wij onze frites door de jaren heen naar een hoger niveau getild en zijn wij tot een compleet en kwalitatief assortiment  frites gekomen. Voor elke keuken in de foodservice hebben we een passend frites product in huis. Onze frites bieden jou meer smaak en lagere kosten; dat staat garant voor meer succes. Of jij nu kok bent in een cafetaria, restaurant of instelling: met de frites van Aviko ga jij voor de beste kwaliteit!

Frites variaties van Aviko

Aviko heeft veel fritesvariaties, zoals de premium fries. Onze premium frites koppelen unieke eigenschappen aan de hoge kwaliteit die je van Aviko gewend bent. Zoals onze Supercrunch frites:  extra knapperig en door de speciale coating langer warm. Of onze Turbo frites:  deze zijn te bereiden in 90 seconden, waardoor piekmomenten snel op kunt vangen.
Daarnaast heeft Aviko ook nog veel verse frites variaties, zoals ambachtelijke Pure & Rustic  Fries met schil en de Pom' Artisan in verschillende snijmaten. Onlangs introduceerde Aviko's  Oerfriet : ambachtelijk gemaakt, puur, vers en (h)eerlijk. De combinatie tussen de juiste bite, de perfecte goudbruine kleur en de volle aardappelsmaak maakt deze friet bijzonder. Oerfriet is een Oer Hollands frietjes waarmee jij jezelf gaat onderscheiden en waar je met recht trots op kunt zijn. Test hem zelf en vraag een  proefmonster aan!

Aviko frites voor jouw cafetaria, restaurant of instelling

Elke aardappel die bij Aviko verwerkt wordt, voldoet aan zeer hoge eisen. Kies je voor Aviko, dan kies je voor de beste kwaliteit en daar kun je op vertrouwen! Naast de beste kwaliteit frites, voorziet Aviko jou ook van frituurtips en inspirerende  frites recepten. Ben jij benieuwd naar de frites van Aviko? Neem  contactop met ons salesteam voor een vrijblijvend gesprek. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en vraag een nieuwsbrief aan.

 

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

10 Gouden frituurtips

Slider 7 Frituurtips

Aviko geeft enkele hulpvolle tips voor het frituren