Diepvriesfriet

  • Super Crunch 1
  • Super Crunch 2
  • Jerk Chicken with Sweet Potato fries
  • sweet-potato-fries-dessert-with-dips1
  • Tex Mex Chilli with Sweet Potato Fries

Diepvriesfriet van Aviko

Aviko heeft een breed assortiment aan frites, waaronder diepvriesfrites. De diepvriesfriet levert u veel flexibiliteit als het gaat om bewaren en gebruik. Aviko heeft diepvriesfriet in haar assortiment voor restaurants, cafetaria en instellingen. Doordat de diepvriesfrites langer houdbaar is, bent u in staat uw gasten altijd de gewenste friet voor te schotelen.

Uitgebreid assortiment diepvriesfriet

Naast diepvriesfriet in de verschillende snijmaten van 7 mm, 10 mm en 14 mm, biedt Aviko een aantal andere interessante diepvriesfriet varianten. Wat dacht u van onze Vlaamse Friet? Of onze zigzag, extra krokante kreukelfrites? Een andere variant zijn de Sweet Potato Fries: deze zijn gemaakt van zoete aardappel, dat van nature een oranje kleur en een licht zoetige smaak heeft.

Premium fries van Aviko: diepvriesvarianten

Daarnaast heeft Aviko ook nog premium fries: deze koppelen unieke eigenschappen aan de hoge kwaliteit waar Aviko voor staat. Zo hebben we Turbo frites: deze zijn extra snel te bereiden, waardoor u piekmomenten goed kunt ondervangen. Daarnaast hebben we de Superlong friet: extra lange frites voor een kwalitatieve uitstraling en een goede bordvulling. En wat te denken van Supercrunch frites: door de speciale coating blijven deze frites extra lang warm.

Aviko inspireert u graag met frituurtips voor frites, om de beste kwaliteit friet aan uw gasten voor te schotelen. Bent u benieuwd naar de diepvriesfriet van Aviko? Vraag een proefmonster aan van een van onze frites producten. U kunt ook contact opnemen met ons salesteam voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

10 Gouden frituurtips

Slider 7 Frituurtips

Aviko geeft enkele hulpvolle tips voor het frituren