Premium Pom fraiches3 Premium Pom fraiches2
 • Premium Pom fraiches1
  met unieke ingrediënten

Premium Pom Fraîches

Aviko biedt met haar Premium Pom Fraîches range een extra dimensie: beleving. De range ziet er namelijk kleurrijk uit en heeft onderscheidende smaken. De range bestaat uit gemarineerde aardappeltjes en aardappelgratins. Binnen de gemarineerde aardappels heeft u keuze uit Lemon PepperWild Garlic en  Sweet Chili. De aardappelgratins zijn er in de smaken Rustieke groente en Creamy Cheese.

Potato: beste kwaliteit voor onze aardappelgratins en gemarineerde aardappels

Voor de Premium Pom Fraîches gemarineerde aardappeltjes gebruikt Aviko één van de beste aardappelrassen: de Hansa aardappel. Deze aardappel is nauwelijks onderhevig aan seizoensinvloeden en biedt het gehele jaar constante kwaliteit. De Hansa aardappel is vastkokend en bevat een mooie egaal gele kleur.

Voor de Premium aardappelgratins zoeken wij de best passende aardappelen, rekening houdend met het gewenste eindresultaat.

Create: aardappelproducten met pure smaak

Pasteuriseren is bij uitstek geschikt voor het bereiden van aardappelproducten met extra toevoegingen. Aangezien alle smaken en texturen door dit proces optimaal tot zijn recht komen. Door de langzame zachte garing bij pasteurisatie, verdelen de smaken zich door het gehele aardappelproduct. Hierdoor komen de gemarineerde smaken perfect tot uiting. Bovendien zorgt de lage temperatuur ervoor dat de textuur behouden blijft.

Alle Premium Pom' Fraiches aardappelgratins zijn bij een lage temperatuur gepasteuriseerd, waardoor ze zacht en egaal gegaard worden en hun eigen unieke verse smaken behouden. Bij warme toepassingen hoeven aardappelgratins enkel te worden verhit, waarna u ze direct kunt serveren. Alle Premium aardappelgratins hebben dunne schijven, een consistente structuur en verse smaak.

Value: premium aardappelproducten  voor uw onderneming

Grootste voordeel van de Premium Pom Fraîches range is dat deze 'ready to use' is. Kortom; u hoeft deze aardappelproducten alleen maar te verhitten en te serveren. De gemarineerde aardappeltjes zijn zowel warm als koud direct te gebruiken. Met deze aardappelproducten wint u dus aanzienlijk meer in bereidingstijd dan wanneer u het zelf bereidt.

De ingrediënten van onze aardappelgratins zijn bovendien herkenbaar en zichtbaar voor de gast, waardoor de beleving versterkt wordt. Daarnaast is deze Premium Pom Fraîches range breed toepasbaar. Niet alleen lekker als hoofdgerecht, maar ook als bijgerecht of als onderdeel van een buffet.

De range bevat enkel natuurlijke ingrediënten. De aardappelgratins kunt u zowel als warme garnituur stand-alone serveren, danwel gebruiken als component op een plate of in een ovenschotel verwerken, gecombineerd met groente, vlees of vis. U wilt graag meer inspiratie voor heerlijke recepten voor deze premium aardappelproducten? Bekijk dan ook onze recepten.

Premium Pom Fraîches uitproberen

Wilt u onze Premium Pom Fraîches aardappelgratins of gemarineerde aardappels proberen? Vraag dan een proefmonster aan. Doe een productaanvraag wanneer u direct een bestelling wilt plaatsen. Wilt u meer weten over onze aardappelproducten? Neem dan direct contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0575- 458 238.

Verse specialiteiten

Ga naar:

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.
 • Inspiratie

  Nieuwe versie van Luikse salade

  Nieuwe versie van Luikse salade

 • Inspiratie

  Entrecote met gewokte krieltjes en groentjes

  Entrecote met gewokte krieltjes en groenten

 • Inspiratie

  Lemon Pepper aardappeltjes met scampi

  Lemon Pepper aardappeltjes met scampi

 • Inspiratie

  Gebakken Sweet Chili aardappeltjes met kippenboutfilet en Courgette.

  Sweet chili aardappeltjes met kippenboutfilet