aviko-pure&rustic hamburger_recept aviko-pure&rustic DM 2a
  • AVIKO-1691 - Banners DM Ambachtelijke Frieten - Avikofoodservice_960x330 favorieten2
  • AVIKO-1691 - Banners DM Ambachtelijke Frieten - Avikofoodservice_960x330 favorieten
  • AVIKO-1691 - Banners DM Ambachtelijke Frieten - Avikofoodservice_960x330 favorieten3

Pure & Rustic

  • aviko-pure&rustic hamburger_recept (1)
  • aviko-pure&rustic DM 2a (1)

Een mooie toevoeging zijn de Pure & Rustic Fries. Deze ambachtelijke friet met schil ziet er niet alleen als zelfgemaakt uit, maar uw gasten proeven ook de echte aardappelsmaak en zijn uniek door het behoud van de oorspronkelijke schil. Aardappelen die bereid zijn met schil bevatten de meeste vezels die zorgen voor een verzadigd gevoel en een goede spijsvertering. Bovendien gaan er door de bereidingswijze zo min mogelijk voedingsstoffen verloren.

Net zoals de Oerfriet, wordt ook de Pure & Rustic Fries gemaakt van de Agria aardappel. Naast dat deze verse friet met schil is, is deze friet uniek doordat twee verschillende snijmaten door elkaar zijn gebruikt: 10x20mm en 14x14mm. Eenmaal gebakken hebben de frieten een prachtige goudbruine kleur.

Pure & Rustic proberen? 

Wil je onze Pure & Rustic Fries proberen? Vraag dan een proefmonster aan of neem contact op met één van onze collega's om een afspraak te maken.

Kies één van onze ambachtelijke frieten

Probeer nu!

aviko-pure&rustic VS

Bestel hier een proefmonster van onze Aviko Pure & Rustic (Proefmonsters zijn alleen bestemd voor ondernemers of professionele (chef)koks werkzaam binnen het foodservice kanaal)