aviko-pure&rustic hamburger_recept aviko-pure&rustic DM 2a
  • AVIKO-1691 - Banners DM Ambachtelijke Frieten - Avikofoodservice_960x330 favorieten2
  • AVIKO-1691 - Banners DM Ambachtelijke Frieten - Avikofoodservice_960x330 favorieten
  • AVIKO-1691 - Banners DM Ambachtelijke Frieten - Avikofoodservice_960x330 favorieten3

Belgische frieten

  • aviko-belgische frieten_stoofpotje_recept
  • aviko-belgische frieten DM

Belgische frieten zijn anders dan Nederlandse frieten. Oerfriet en Pure & Rustic fries zijn gemaakt van de Nederlandse, geelvlezige Agria aardappel. De typisch Belgische smaak van de friet komt van het aardappelras Challenger (een zusje van de bekende Bintje), die lichtgelig vlees van binnen hebben. Deze bloemige aardappel, meestal ovaal van vorm is uitermate geschikt voor de friet en is ook nog eens verrassend anders! U kunt kiezen uit diepvries frites (Artisan) of verse frites (Heritage). De onregelmatige snit en de goudbruine kleur geven de frites een ambachtelijke uitstraling. Na de bereiding serveert u uw gasten knapperige, goudbruine friet! 

Onze Belgische frieten proberen?  

Wilt u onze ambachtelijke Belgische frieten proberen? Vraag dan een proefmonster aan of neem contact op met één van onze collega's om een afspraak te maken.

Kies één van onze ambachtelijke frieten

Probeer nu!

aviko-belgische frieten DM

Bestel hier een proefmonster van onze Aviko Heritage (vers) of Aviko La Cuisine Belge Artisinaal (diepvries) (Proefmonsters zijn    alleen bestemd voor ondernemers of professionele (chef)koks werkzaam binnen het foodservice kanaal)