aviko-pure&rustic hamburger_recept aviko-pure&rustic DM 2a
 • AVIKO-1691 - Banners DM Ambachtelijke Frieten - Avikofoodservice_960x330 favorieten2
 • AVIKO-1691 - Banners DM Ambachtelijke Frieten - Avikofoodservice_960x330 favorieten
 • AVIKO-1691 - Banners DM Ambachtelijke Frieten - Avikofoodservice_960x330 favorieten3

Ambachtelijke frieten

 • aviko-oerfriet_gestoomde groenten_recept
 • aviko-belgische frieten_stoofpotje_recept
 • aviko-pure&rustic DM 2a (1)

Passie voor het ambacht zit in het DNA van Aviko. Ruim 50 jaar geleden is Aviko (kleinschalig) begonnen om van een oer-Hollands product verse aardappelproducten, waaronder ambachtelijke frieten, te produceren. Voor de productie van Aviko’s producten maken wij gebruik van zorgvuldig geteelde en geselecteerde aardappelen. Kwaliteit staat bij Aviko hoog in het vaandel.

De passie voor het ambacht vindt u bij Aviko niet alleen terug in de ambachtelijk bereide producten. Bij Aviko gaat passie voor de aardappel vele malen verder. Alles wat we doen en maken, doen we vol passie en dat brengen we graag over. Alleen dan kunt u de passie weer overbrengen op uw gasten en vol passie het eten bereiden.

Meer keuze dan voorheen!

Eten buiten de deur is weer enorm in trek. Consumenten hebben niet alleen steeds meer keuze waar en wanneer ze gaan eten, ook wil de consument steeds meer weten over wat er op de kaart staat. Met name de huidige twintigers en dertigers zijn gevoelig voor unieke, ambachtelijke smaken met een authentiek verhaal. Deze trend zorgt voor een toenemende vraag naar producten die hier op inspelen. De aardappel is bij uitstek een uniek, ambachtelijk en authentiek product dat hierop aansluit!

Als ondernemer kunt u, door Aviko's ambachtelijke frieten te serveren, de consument verleiden én kunt u zich onderscheiden van de concurrentie. Aviko heeft verschillende ambachtelijke frieten in het assortiment opgenomen die inspelen op deze foodtrend. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Oerfriet, Pure&Rustic en Artisanale Belgische frieten.

Welke ambachtelijke frieten past het best bij uw restaurant?

Wij hebben verschillende ambachtelijke frieten in ons assortiment. Allemaal frietjes met karakter! Dat proeft en ziet u terug in onze producten.

Maar welke frietsoort kiest u als aanvulling op de gerechten op de kaart. Wilt u stoere friet met schil? Kies dan voor onze Pure & Rustic. Deze past bijvoorbeeld goed bij gerechten van de grill. Of wilt u een (h)eerlijke uitstraling op de kaart? Kies dan voor onze Oerfriet!

Ambachtelijke friet proberen?

Wilt u ambachtelijke friet proberen? Vraag dan een proefmonster aan of neem contact op met één van onze collega's om een afspraak te maken.

Kies één van onze ambachtelijke frieten

 • Probeer nu!

  aviko-pure&rustic VS

  Bestel hier een proefmonster van onze Aviko Pure & Rustic (Proefmonsters zijn alleen bestemd voor ondernemers of professionele (chef)koks werkzaam binnen het foodservice kanaal)

 • Probeer nu!

  aviko-oerfriet DM VS c

  Bestel hier een proefmonster van onze Aviko Oerfriet. (Proefmonsters zijn  alleen bestemd voor ondernemers of professionele (chef)koks werkzaam binnen het foodservice kanaal)

 • Probeer nu!

  aviko-belgische frieten DM

  Bestel hier een proefmonster van onze Aviko Heritage (vers) of Aviko La Cuisine Belge Artisinaal (diepvries) (Proefmonsters zijn    alleen bestemd voor ondernemers of professionele (chef)koks werkzaam binnen het foodservice kanaal)