FRIET MET EEN VERHAAL

Oerfriet is niet  zomaar  een  frietje. Oerfriet  wordt  gemaakt door Aviko, maar niet op de gebruikelijke  wijze. Wil je meer  weten  achter het verhaal, bekijk  dan de filmpjes van Gijs die op zoek  gaat  naar "Friet met een  verhaal".

Lees meer

Klik hier om naar de video's te gaan. 

ONDERSCHEID JE MET AVIKO OERFRIET

Oerfriet is ambachtelijk gesneden friet, met de juiste krokante bite, goudbruine kleur en lekker zacht van binnen. Oerfriet wordt gemaakt van de beste Hollandse agria aardappelen. Deze soort aardappelen is perfect voor het bakken van lekkere friet. Met behulp van een speciale snijtechniek heeft Oerfriet een ambachtelijke uitstraling en komt de volle aardappelsmaak volledig tot zijn recht. Oprecht een frietje waar je trots op mag zijn.

Lees meer

En dat vinden wij niet alleen. De consument beoordeelt Oerfriet gemiddeld met een 8! Ook zijn ondernemers die Oerfriet al verkopen zeer tevreden over Oerfriet en de kwaliteit van Oerfriet en dit wordt ook met een 8 beoordeeld.

Naast het bieden van dit lekkere frietje, bieden we ook een gratis POS pakket aan, gaan we ervoor zorgen dat er meer klanten naar je zaak komen en helpen wij jouw medewerkers om uw klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Interesse? Neem contact op met jouw regio manager

Oersterk geserveerd

Aviko Oersterkgeserveerd is een kwaliteitsprogramma met als doel voorkeur te genereren bij cafetariaklanten voor specifieke Oerfriet verkooppunten. Oersterk geserveerd zaken profiteren van vele voordelen, zoals demo op locatie, speciale in het oog springende promotiematerialen en zichtbaarheids-elementen. 

Lees meer

Daarnaast zorgt Aviko ervoor dat Oersterk geserveerd zaken maximale media-aandacht krijgen. Naast exclusieve acties bieden wij deze zaken ook als eerste onze nieuwe innovaties en activaties aan.

• Welke voordelen levert Oersterk geserveerd u op?
• Media-aandacht
• Demo training en E-training voor personeel
• Exclusieve materialen
• Als eerste meedoen aan nieuwe programma's 


Meer weten? Neem contact op met uw regio manager

Zien = kopen

Zorg  ervoor  dat  onze  verkoopondersteunende  materialen op de juiste  positie in- en rond om  uw  zaak  geplaatst  zijn. Hiermee  kunt u meer  omzet  behalen!

Wij  helpen u hiermee  graag door gratis een  pakket  verkoop ondersteunende  materialen  ter  beschikking  te  stellen. Dit  pakket  bevat  onder  andere het volgende:

Lees meer

Dit  pakket  bestelt u via uw  regio manager.

Afhankelijk van uw verkooppunt en uw geschatte jaaromzet, komt u misschien in aanmerking voor meer specifieke verkoopondersteunende materialen zoals:

  • Frietzak buiten
  • Parasol
  • Permanente visual in uw zaak

Meer weten? Neem contact op met uw  regio manager.

Veel gestelde vragen over Aviko Oerfriet

Waarom zou ik overstappen op Aviko Oerfriet?

Met Aviko Oerfriet heeft u friet in handen die voldoet aan de verwachtingen van uw klant. Goudbruin gebakken, de allerbeste kwaliteit en natuurlijk met de echte volle aardappelsmaak! Tijdens het ontwikkeltraject heeft Aviko een consumentenonderzoek gehouden. Daaruit bleek dat Aviko Oerfriet, zowel op smaak als op kleur, steeds als beste uit de test kwam. In de test hebben we het product vergeleken met standaard verse en diepvriesfriet in verschillende snijmaten. Sommige consumenten schreven op het formulier: 'Als mijn cafetaria deze friet zou serveren, zou ik zeker vaker terugkomen'.

Lees meer

De Oerfriet 14mm is dikker dan standaard-friet. Moet ik deze dan ook langer afbakken?

De friet is inderdaad dikker, maar door het geavanceerde productieproces kan de friet op dezelfde temperatuur en tijd afgebakken worden als de standaard verse friet: 3,5 tot 4 minuten. Waarbij de friet gaar is en een mooie goudbruine kleur heeft.

Hoe kan ik Oerfriet bestellen?

Aviko Oerfriet kunt u bestellen via uw grossier. Mocht u meer willen weten over  Aviko Oerfriet of wilt u een proefmonster ontvangen, neem gerust contact op met uw Aviko-vertegenwoordigers via onderstaand contactformulier.

Welke ondersteuning biedt Aviko voor deze friet?

De introductie van Aviko Oerfriet wordt op verschillende manieren ondersteund. De friet is speciaal ontwikkeld voor de cafetaria. Wanneer u als cafetaria besluit Aviko Oerfriet in uw assortiment op te nemen, zijn er natuurlijk standaard promotiematerialen beschikbaar: posters, tafelkaartjes, consumentenkaartje met uitleg over het verschil met standaard-friet, narrow casting etc.

Neem contact op via onderstaand contactformulier.

Wat is een Aviko Oerfriet conceptstore en hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

Wanneer u 100% voor het Aviko Oerfriet-concept kiest, kunt u in aanmerking komen voor een Aviko conceptstore. Dit betekent dat wij in overleg met u uw zaak aankleden in Oerfriet-stijl. Wilt u weten of en hoe u hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Deel dit
  • Ijs- & Snackpaleis Parkzicht

  • Café/cafetaria Epi

  • Cafetaria Family de Proeftuin

  • AnyTyme Overstegen

Contact 0575 - 458 238