Aviko Foodservice

  • Toetje Aviko
  • Foodservice
  • Jacket potato
  • Super Crunch 2

Aviko Foodservice: aardappelproducten voor iedere markt

Aviko biedt passende aardappelproducten voor iedere markt (foodservice, retail of industrie). Aviko is dan ook partner in business bij de top retailers en de top foodservice organisaties van de wereld. De thuisbasis is Europa, maar Aviko wordt op elk continent vertegenwoordigd door 'eigen' lokale mensen met kennis van de lokale omstandigheden. Zo worden de groeiende wereldmarkten door Aviko optimaal bediend.

Binnen Foodservice de beste kwaliteit aardappelproducten van Aviko

Met onze aardappelproducten van Aviko bedienen wij marktsegmenten als cafetaria's, restaurants en instellingen binnen het Foodservice kanaal. Aviko streeft ernaar om voor iedere kok en voor iedere keuken binnen Foodservice de beste en meest smakelijke aardappel oplossingen te bieden. Aardappelproducten die veelzijdig, toepasbaar en gemakkelijk in gebruik zijn en bovendien geschikt zijn voor verschillende keukenapparatuur. Of u nu kok bent in een cafetaria, restaurant of instelling: met de aardappelproducten van Aviko gaat u voor de beste kwaliteit en voor de beste smaak!

Aardappelproducten van Aviko afgestemd op de wensen van uw gasten

Bij Aviko zien wij inspiratie als dé voorwaarde voor succes. Inspiratie biedt ontelbare kansen om u als klant beter te bedienen. Bij Aviko vindt u dan ook inspirerende aardappelproducten die bovendien aansluiten bij huidige markttrends,  zoals gezond, puur natuur, gemak en zelfgemaakt.  Met onze aardappelproducten kunt u eindeloos variëren om zo altijd een verleidelijk gerecht op tafel zetten. Daardoor kan de wens van elke gast vervuld worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons assortiment appetizers, of van onze nieuwste frietvarianten Oerfriet en Pure & Rustic Fries? Bent u ook benieuwd naar de aardappelproducten van Aviko? Neem dan contact op met ons salesteam voor een vrijblijvend gesprek of vraag een proefmonster aan van één van onze aardappelproducten. Kortom: "je kunt zoveel meer met Aviko".

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Recepttips van Aviko!

Koude wilde knoflook aardappelsalade met zure haring, rode biet en appel.

Op de receptenpagina van Aviko vindt u een ruim aanbod van inspirerende aardappel recepten, waarmee wij u graag nieuwe culinaire ideeën aan willen reiken. Neem bijvoorbeeld de bereidingsvideo met onze Premium Pom' Fraiches Gratins