Aviko_Oerfriet vers met schil 12mm zalm en gambas_staand Aviko_Oerfriet vers met schil 12mm runderspies met kool sla_staand
  • Aviko_Oerfriet vers met schil 12mm 2

Nieuw! Oerfriet met schil

Verse friet die oogt en smaakt als zelfgemaakt, maar dan met maximaal gemak: Aviko introduceert vijf jaar na de succesvolle lancering van Oerfriet nu Oerfriet met Schil. Oerfriet met Schil is speciaal gemaakt voor de echte liefhebber. Je proeft de volle   aardappelsmaak, de friet wordt mooi knapperig goudbruin en smaakt als zelfgemaakt.

Oerfriet met Schil biedt méér

Méér smaak: in de aardappelschil zit veel smaak. Oerfriet met Schil wordt gemaakt van de beste Hollandse Agria aardappelen en biedt het hele jaar door een volle aardappelsmaak en een krokante bite

Méér ambacht: de verse friet is authentiek gesneden en heeft daardoor een ambachtelijke uitstraling

Oerfriet zorgt voor nieuwe klanten en extra omzet!

Onderzoek onder cafetariahouders wijst uit:

  • 50% heeft nieuwe klanten gekregen met Oerfriet. Echte liefhebbers proeven het!
  • 31% geeft aan dat Oerfriet voor meer omzet heeft gezorgd
  • Cafetariahouders geven de kwaliteit van Oerfriet een 8

Proef het ver-schil en vraag nu een gratis 'Oerfriet met Schil' proefpakket aan*!

De inhoud van het proefpakket bestaat uit een zak verse Oerfriet met Schil (5kg). Na je aanvraag via het formulier op deze pagina, brengen we hem zo snel mogelijk bij je langs.

Jukebox1

Oerfriet met Schil actie! 5 + 1 gratis

Bestel via deze pagina en profiteer direct van de Oerfriet met Schil actie! Ook maakt iedereen die voor 1 mei Oerfriet met Schil bestelt kans op een echte Jukebox! Bestel nu en je maakt automatisch kans op het winnen van de jukebox.Ben je al overtuigd en wil je zo snel mogelijk de nieuwe Oerfriet met Schil bestellen?

* De gratis proefpakketten zijn uitsluitend bedoeld voor food professionals. Jouw aanvraag wordt dan ook eerst geverifieerd alvorens we tot verzending overgaan. Indien dit niet het geval is verwijzen wij je graag door naar www.aviko.nl voor andere leuke acties.

Doe mee met onze actie!