Aardappelwedges

  • Lamskoteletten met muntsaus, Garlic Herb & Wedges en geroosterde rozemarijn uien
  • Wedges mit Rucolapesto, Paprika- und Kräuterdipp
  • Garlic & Herb Wedges met hummus en citroenmayonaise

Aardappelwedges voor ieder marktsegment

Aviko biedt aardappelwedges voor ieder marktsegment. Aardappelwedges, ook wel aardappelpartjes genoemd, zijn ideaal als bijgerecht of als onderdeel van een buffet. Ook een leuke variant: serveer de aardappelwedges als onderdeel van een 'sharing dinner' of als tapas gerecht. Graag laten wij u kennis maken met de aardappelpartjes uit ons assortiment.

Variatie met aardappelwedges

Wij bieden een uitgebreide variatie aan aardappel wedges voor alle marktsegmenten. Zo hebben wij diverse diepvries aardappel partjes voor restaurants en instellingen:

Onze diepvries aardappelproducten bieden u gemak als chefkok, en u kunt gemakkelijk inspringen op de veranderende eetpatronen van uw gasten. Naast deze diepvries varianten bieden wij u ook koelverse aardappelwedges, zoals onze Pom' Fraîches aardappelpartjes en onze Steamfresh aardappelpartjes met schil. Dit steamfresh product is 100% stoomgegaard waardoor de essentiële voedingsstoffen behouden blijven. Onze koelverse producten zijn gemakkelijk en snel te bereiden, en zorgen voor efficientie in uw keuken. Dit alles uiteraard zonder dat u concessies hoeft toen doen aan smaak of kwaliteit.

Probeer onze aardappelwedges ook uit voor uw keuken!

Aviko streeft ernaar haar brede assortiment aardappelproducten steeds meer verdieping te geven door nieuwe producten en innovaties, die onze klanten voordelen bieden. Bent u ook benieuwd geworden naar aardappelwedges voor uw instelling of restaurant? Neem dan contact op met het salesteam of vraag vrijblijvend een proefmonster aan. Kortom: "je kunt zoveel meer met Aviko".

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Benieuwd naar meer

Restaurant slider midden 3

Aviko heeft een ruim aanbod aardappelproducten: verse - en diepvries frites, koelverse-  en diepvriesspecialiteiten, snacks & appetizers,... Met ons brede assortiment proberen wij steeds meer verdieping te geven door nieuwe producten en innovaties te ontwikkelen, die onze klanten voordelen biedt.