Aardappelwedges

  • Wedges mit Rucolapesto, Paprika- und Kräuterdipp
  • Tzaziki wraps with Garlic & Herb wedges
  • Lamskoteletten met muntsaus, Garlic Herb & Wedges en geroosterde rozemarijn uien
  • Garlic & Herb Wedges met hummus en citroenmayonaise

Aviko maakt smaakvolle ready-to-go aardappelwedges voor restaurants en instellingen. Aardappelwedges passen goed in je menu als bijgerecht, als onderdeel van een uitgebreid buffet, sharing diner of tapasgerecht. Ontdek al onze aardappelwedges en verras je gasten.

Varieer met bijzondere aardappelwedges

Aardappelwedges, ook bekend als aardappelpartjes passen bij allerlei gerechten uit de Europese keuken. Ken je deze variaties al?

  • Pom' a part partjes gesneden uit de beste en mooiste geschilde aardappelen.
  • Extra gekruide aardappelpartjes met een knapperig korstje en heerlijk gekruid.
  • Gourmet parts gemaakt van de beste aardappelen, met schil gesneden in partjes
  • Zigzag gekruide aardappelpartjes met geribbelde structuur en voorzien van een kruidenlaagje.

Combineer gemak met smaak

Kiezen voor gemak hoeft niet perse te betekenen dat je inlevert op smaak. Aviko heeft gewoon alvast wat werk voor je gedaan. Dat betekent dat je meer tijd overhoudt voor de kunst van het koken. Zoek je nog naar ideeën? Misschien zijn deze klassiekers iets voor jouw menukaart.

Al onze koelverse producten zijn gemakkelijk en snel te bereiden. Daarbij zorgen ze voor efficiëntie in uw keuken zonder dat je concessies hoeft te doen aan smaak of kwaliteit. Al het voorwerk is gewoon alvast gedaan. Lekker toch?

Aviko's aardappelwedges proberen

Aviko haalt elke dag het beste uit aardappels. Dat doen we met aardappelproducten die bijdragen aan bijzondere smaken en innovaties uit jouw keuken. Ben je ook benieuwd naar de aardappelwedges die we in ons assortiment hebben liggen voor jouw restaurant of instelling? Neem dan contact op met het Aviko salesteam en vraag vrijblijvend een proefmonster aan. "Je kunt zoveel meer met Aviko".

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Benieuwd naar meer

Restaurant slider midden 3

Aviko heeft een ruim aanbod aardappelproducten: verse - en diepvries frites, koelverse-  en diepvriesspecialiteiten, snacks & appetizers,... Met ons brede assortiment proberen wij steeds meer verdieping te geven door nieuwe producten en innovaties te ontwikkelen, die onze klanten voordelen biedt.