Aardappeltoefjes

  • Kroketten3
  • Kroketten2
  • Kroketten1

Laat je gasten genieten van boterzachte, romige aardappeltoefjes omhuld met een krokant korstje. Aviko's Pom' Duchesse zijn gemaakt van de beste aardappelpuree. Na bereiding bij Aviko zijn de aardappeltoefjes direct ingevroren. Hierdoor blijft versheid en smaak gegarandeerd. Je hoeft ze alleen nog maar vlak voor het opdienen te frituren, of te bereiden in de airfryer.

Volwaardig maaltijdcomponent

Aviko's Pom' Duchesse zijn ideaal als maaltijdcomponent voor restaurants, instellingen en cafetaria. Verras je gasten met iets heerlijks. Zulke smaakvolle aardappeltoefjes hebben jouw gasten vast nog nooit geproefd.

Ontdek Aviko's aardappelproducten

Aviko biedt restaurants, cafetaria en instellingen smaakvolle en makkelijk te bereiden aardappelproducten die geschikt zijn als basis voor iedere gezonde en smaakvolle maaltijd. Aviko heeft een uitgebreid assortiment met aardappelproducten. Onze aardappelproducten zijn eenvoudig en snel te bereiden. Kies bijvoorbeeld voor onze diepvriesspecialiteiten zoals:

Doe aardappel inspiratie op met Aviko's recepten

Wil je je gasten verrassen met lekkere en gezonde gerechten, maar heb je nog aardappel inspiratie nodig? Kijk bij Aviko's recepten voor creatieve en smaakvolle toepassingen van onze aardappelproducten en aardappelpuree toefjes. Er zit altijd een recept bij dat past bij de smaak van jouw gasten, jouw restaurant of instelling.

Aviko's aardappeltoefjes eerst proberen

Wil je onze Pom' Duchesse eerst uitproberen? Vraag dan een sample aan. Of plaats direct je bestelling voor onze aardappel toefjes. Wil je meer weten over onze aardappelproducten? Neem dan direct contact op met de klantenservice van Aviko Foodservice.

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Benieuwd naar meer

Restaurant slider midden 3

Aviko heeft een ruim aanbod aardappelproducten: verse - en diepvries frites, koelverse-  en diepvriesspecialiteiten, snacks & appetizers,... Met ons brede assortiment proberen wij steeds meer verdieping te geven door nieuwe producten en innovaties te ontwikkelen, die onze klanten voordelen biedt.