Aardappelschotel

  • Ovenschotel van aardse knolgroenten, zoete pompoen en spruitjes (1)
  • Gratin Dauphinois met verse tomaat en kruiden

Ben je op zoek naar een origineel gerecht waarmee je jouw gasten kunt verrassen? Wat dacht je van een heerlijke aardappelschotel? De aardappelproducten van Aviko geven een ideale basis voor allerlei gerechten op je menukaart.

Gemak en smaak tegelijk

Als chefkok van een restaurant of instelling schotel je jouw gasten graag gevarieerde gerechten voor. Wij begrijpen dat effici├źntie hierbij belangrijk is. Toch wil je geen concessies doen op smaak en kwaliteit. Daarom zijn de aardappelproducten voor aardappelschotels van Aviko een uitkomst. Gebruik de aardappelschotels als onderdeel van een heerlijke gevarieerde en voedzame maaltijd. Raak ge├»nspireerd en ontdek alvast onze snelle recepten voor aardapelschotels en tover een glimlach op het gezicht van jouw gasten.

Ontdek nieuwe mogelijkheden voor aardappelschotels

Aviko biedt je een compleet assortiment aardappelproducten die je als basis kunt gebruiken voor aardappelschotels. Kies bijvoorbeeld voor extra gekruide aardappelpartjes in je aardappelschotel met aardse knolgroenten, zoete pompoen en spruitjes. Of wat te denken van spruitjes aardappelschotel, of onze Gratin Dauphinois, waarmee je eenvoudig het aardappelgerecht Gratin Dauphinois met verse tomaat en kruiden serveert. Ontdek ook onze andere aardappelproducten als aardappelschijfjes en aardappelpartjes, de basis voor heerlijk schotels.

Meer weten over aardappelschotels van Aviko?

Reken maar dat de aardappelproducten van Aviko bij jouw gasten in de smaak zullen vallen. Wil je jouw gasten ook verrassen met een heerlijke aardappelschotel, met als basis de aardappelproducten van Aviko? Neem dan contact met ons op voor een gratis proefmonster. Heb je andere vragen over de aardappelschotels van Aviko? Dan staan wij je uiteraard ook graag te woord. Want "Je kunt zoveel meer met Aviko".

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Benieuwd naar meer

Restaurant slider midden 3

Aviko heeft een ruim aanbod aardappelproducten: verse - en diepvries frites, koelverse-  en diepvriesspecialiteiten, snacks & appetizers,... Met ons brede assortiment proberen wij steeds meer verdieping te geven door nieuwe producten en innovaties te ontwikkelen, die onze klanten voordelen biedt.