Aardappelschijfjes

  • schijven2
  • Schijven
  • Aardappelschijven2

Aardappelschijfjes van Aviko voor ieder marktsegment

Verras jouw gasten met de overheerlijke aardappelschijfjes van Aviko. Voor iedere instelling, cafetaria of horecagelegenheid hebben wij een uitgebreid assortiment aan aardappelschijfjes. Onze aardappelschijfjes zijn van de hoogste kwaliteit aardappelen. Wij hebben koelverse en diepvries aardappelschijfjes in ons assortiment:

  • Pom' Fraîches Aardappelschijfjesdeze schijfjes zijn snel te bereiden en daarom uitstekend geschikt voor frontcooking of als bijgerecht in de eenvoudige keuken en de gourmet-keuken.
  • Pom' Sautéesdoordat deze aardappelschijfjes in de diepvries bewaard worden kun je verrassend snel inspringen op de wens van jouw klant en zijn daarom extra geschikt voor restaurants en instellingen.
  • Steamfresh aardappelschijfjes: deze vers gestoomgaarde aardappelschijfjes hebben het ultieme voordeel dat de essentiële voedingsstoffen behouden blijven. Zonder toevoegingen en met de pure aardappelsmaak.

Verras jouw gasten met Aviko aardappelschijfjes

Ook voor diverse specialiteiten aardappelschijfjes ben je bij ons aan het juiste adres.. Wat denk je bijvoorbeeld van onze extra gekruide aardappelschijfjes: verse exotisch gekruide aardappelschijfjes met schil. Of onze Gratin Dauphinios: gratin van heerlijke aardappelschijfjes bereid in gratinsaus.
Wij zorgen ervoor jij dat geïnspireerd blijft doordat wij verschillende soorten aardappelschijfjes aanbieden die aansluiten op de huidige markttrends, zoals gezond, puur natuur, gemak, lekker, duurzaam en zelfgemaakt. Hierdoor verras jij jouw gasten met de heerlijkste aardappeltjes. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan creatieve recepten met aardappelschijfjes, waarmee wij je graag nieuwe culinaire ideeën aan willen reiken. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Aardappelschijfjes van Aviko voor iedere keuken

Ben je ook benieuwd naar de aardappelschijf producten van Aviko? Vraag dan een proefmonster aan van een van onze aardappelschijfjes. Je kunt ook contact opnemen met ons salesteam voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Benieuwd naar meer

Restaurant slider midden 3

Aviko heeft een ruim aanbod aardappelproducten: verse - en diepvries frites, koelverse-  en diepvriesspecialiteiten, snacks & appetizers,... Met ons brede assortiment proberen wij steeds meer verdieping te geven door nieuwe producten en innovaties te ontwikkelen, die onze klanten voordelen biedt.