Aardappelrassen

  • CN middle
  • CN right
  • potatoes
  • potato basket

De lekkerste aardappelrassen voor jouw gerechten

In Nederland verbouwen onze boeren meer dan honderd aardappelrassen, waarvan het aardappelras Bintje en Eigenheimer de bekendste zijn. Ieder aardappelras heeft zijn eigenschappen zoals vastkokend of bloemig. Bij Aviko vind je aardappelproducten van diverse aardappel rassen die perfect zijn afgestemd op jouw gerechten.

Zorgvuldige selectie

Aviko maakt voor al haar aardappelproducten eerst een zorgvuldige selectie op smaak, textuur en het gemak van bereiding. Daarnaast letten we bij deze selectie natuurlijk op je wensen en die van jouw gasten. Hierdoor kan Aviko een grote variƫteit aan hoogwaardige producten bieden die blijven verrassen. Aviko's aardappelproducten zorgen voor gemak in de keuken, voor veelzijdige toepassingen en extra snelheid. Maak gebruik van gemak en blijft toch je eigen finishing touch geven aan jouw gerechten. Want je kunt zoveel meer met Aviko.

Voor restaurants, cafetaria en instellingen

Aviko biedt restaurants, cafetaria en instellingen smaakvolle en makkelijk te bereiden aardappelproducten die geschikt zijn als basis voor een gezonde en lekkere maaltijd. We maken aardappelproducten uit kruimige aardappel rassen, vastkokend of juist bloemig. Waar je in het verleden als chef rekening moest houden met de snijmaat vleeskleur, structuur of afgebakken kleur van aardappelrassen, hebben de aardappel specialisten van Aviko dit uitzoekwerk al voor jou gedaan. Handig toch?

Kies het perfecte aardappelproduct voor jouw gerechten

Bekijk online Aviko' s ruime assortiment en kies uit de meest heerlijke aardappelproducten als basis voor je bijzondere gerechten. Maak een keuze uit:

Meer weten of proefmonster bestellen?

Wil je meer weten over de lekkerste aardappelrassen voor jouw gerechten of heb je eerst nog wat inspiratie nodig? Kijk dan alvast bij onze aardappelrecepten. Heb je een keuze kunnen maken? Vraag dan meteen om een proefmonster of maak gelijk je bestelling bij Aviko. Onze medewerkers staan voor je klaar als je vragen hebt.

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Over de aardappel

About the potato

De aardappel is een wereldberoemde plant met het grootst aantal wilde en geteelde variaties. Wat zijn eigenlijk de voedingswaarden en welke aardappelen worden gebruikt door Aviko?