Aardappelpuree

  • Puree1
  • Puree2
  • Puree3

Aardappelpuree van Aviko

Op zoek naar heerlijke aardappelpuree van Aviko voor uw restaurant of instelling? Aviko voorziet u van een uitgebreid assortiment aan aardappelpuree en varianten hierop. Met aardappelpuree kunt u eindeloos variëren: het is toe te passen in veel gerechten. Of u nu een restaurant of instelling heeft: wij helpen u graag om uw menu te voorzien van smakelijke en originele gerechten met aardappelpuree.

Ambachtelijke bereide aardappelpuree

Het bereiden van een eigen aardappelpuree is arbeidsintensief en kost veel tijd. Met de aardappelpuree van Aviko bespaart u tijd als chefkok: onze aardappelpuree producten bieden een unieke smaak ervaring én zijn in een recordtijd klaar. Wij gebruiken bij de bereiding van de aardappelpuree verse boter en melk. Dit zorgt voor een heerlijke smaak en een luchtige structuur. De aardappelpuree van Aviko is gemakkelijk te portioneren, en maar liefst 24 maanden houdbaar (bij een temperatuur van -18°C). Hierdoor kunt u gemakkelijk een voorraad aanhouden en uw gasten op ieder gewenst moment aardappelpuree voorschotelen.

Aardappelpuree varianten van Aviko

Wat te denken van onze aardappelpuree als zelfgemaakt? Lekkere, lichte en luchtige aardappelpuree bereid met verse melk en boter. Deze aardappelpuree is handig verpakt in deelblokjes. Of onze aardappelpuree met melk en boter? Met beide producten zet u uw gasten een overheerlijke aardappelpuree voor. Daarnaast hebben wij nog diverse aardappelvarianten, bereid met aardappelpuree:

•    Pom' Duchesse: aardappeltoefjes gemaakt van de lekkerste aardappelpuree;
•    Pom' Noisettes: prachtige van aardappelpuree gevormde bolletjes;
•    Pom' Croquettes: Verse aardappelpuree met een heerlijk zachte smaak in een gepaneerd jasje.
•    Groenteburger: Krokante burger gevuld met aardappelpuree en knapperige groenten.
•    Pom' Croquettes oven: Verse aardappelpuree met een heerlijke zachte uiensmaak in een gepaneerd jasje.

Eindeloos variëren

Met de aardappel puree van Aviko kunt u eindeloos variëren. Wij voorzien u graag van inspiratie met onze aardappel recepten. Verwerk aardappelpuree in een amuse, zoals in ons recept voor Amuse van ei, gegaard in eigen schaal met aardappelschuim. Of wat te denken van heerlijke Keppelse wafels met stoofvlees en erwten-muntpuree? Serveert u een kalfssucade aan uw gasten, doe dan inspiratie op met de originele presentatie van het recept Supercrispy gegratineerde kalfssucade: in dit gerecht verwerkt u eenvoudig onze aardappelpuree met melk en boter.

Geïnspireerd geraakt door onze producten?

Met de aardappelproducten van Aviko bent u verzekerd van een de beste kwaliteit aardappelpuree. Bent u geïnspireerd geraakt door onze aardappelpuree producten? Neem dan contact op met het salesteam van Aviko of vraag een proefmonster aan van één van onze aardappelproducten. Door ons uitgebreide assortiment aardappelgratin producten kan de wens van iedere gast vervuld worden.

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Benieuwd naar meer

Restaurant slider midden 3

Aviko heeft een ruim aanbod aardappelproducten: verse - en diepvries frites, koelverse-  en diepvriesspecialiteiten, snacks & appetizers,... Met ons brede assortiment proberen wij steeds meer verdieping te geven door nieuwe producten en innovaties te ontwikkelen, die onze klanten voordelen biedt.