Aardappelproducten

  • Entrecote met gewokte krieltjes en groentjes
  • Toetje Aviko
  • Verse friet 1
  • Aardpeer & Pastinaak soep met peperspek

De aardappelproducten van Aviko Foodservice

Miljoenen mensen eten aardappelproducten van Aviko. Wij zijn dan ook wereldwijd marktleider in gekoelde frites en één van de vier grootste aardappelverwerkende bedrijven ter wereld. Aviko is binnen Foodservice totaalleverancier van verse en diepgevroren aardappelproducten. Met deze aardappelproducten voor Foodservice dienen wij verschillende marktsegmenten als cafetaria's, restaurants en instellingen.

Aardappelproducten van Aviko: doordacht en compleet

Aviko biedt een doordacht en compleet assortiment verse en diepgevroren frites en aardappelproducten aan. Kwaliteit staat bij Aviko hoog in het vaandel. Niet alleen tijdens het productieproces, maar al tijdens de teelt ondergaan de aardappelen verschillende kwaliteitstesten. Een constant kwalitatief hoogwaardig assortiment is één van onze belangrijkste doelstellingen.

Door het ontwikkelen van nieuwe producten en innovaties, kunnen wij cafetaria's, instellingen en restaurants een uitgebreid assortiment assortiment aanbieden. Een assortiment met vele voordelen voor de klanten van Aviko en de klanten van onze klanten. De aardappelproducten van Aviko sluiten vanzelfsprekend ook aan bij huidige markttrends, zoals gezond, puur natuur, gemak en zelfgemaakt. Neem bijvoorbeeld onze Steamfresh range, die jou als kok meer efficiëntie en gemak brengen, maar waar je wel zelf nog de laatste creatieve hand aan kunt leggen. Of wat te denken van onze nieuwste frites varianten zoals Oerfriet en Pure & Rustic Fries?

Daarnaast biedt Aviko een assortiment appetizers, die kunnen dienen als snack, amuse of hapje. Ook biedt Aviko een basisassortiment met topproducten, geschikt als bijgerecht of als snack. Zoals aardappelschijfjes en aardappelpartjes.

Aardappelproducten van Aviko de beste keus!

Door dit brede assortiment aan aardappelproducten kan de wens van elke gast vervuld worden. Jij, als vakprofessional, hebt de mogelijkheid om met Aviko's producten eindeloos te variëren en de gasten steeds verrassende gerechten te serveren. Aviko streeft ernaar om voor iedere kok en voor iedere keuken binnen Foodservice de beste en meest smakelijke aardappel oplossingen te bieden. Ook voorzien wij de professionele chefkok binnen de foodservice graag van bereidingstips en inspiratie.

Wil jij jouw gasten ook graag verrassen met aardappelproducten van Aviko? Neem dan contact op met ons salesteam voor een vrijblijvend gesprek of vraag een proefmonster aan van één van onze aardappelproducten. Kortom: "je kunt zoveel meer met Aviko".

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Nieuw in ons assortiment!

Introductie Premium gemarineerde aardappeltjes en Premium koelverse gratins

Ontdek onze Premium gemarineerde aardappeltjes en koelverse gratins!