Aardappelgratin oven

  • Gratin 1
  • Gratin2
  • Gratin4

Verwen jouw gasten met de speciale oven aardappelgratins van Aviko. Onze aardappelgratins zien er fraai uit en ze smaken ook nog eens fantastisch. De aardappelgratins van Aviko zijn eenvoudig te bereiden in de oven of combi steamer, dus ideaal voor de piekdagen in jouw restaurant of instelling.

Probeer al onze aardappelgratins

Aviko biedt je een uitgebreid assortiment met diverse aardappelgratins. Kies bijvoorbeeld voor onze Creamy varianten:

Houd je van huisgemaakte gerechten? Kies dan voor de aardappelgratins in Home-made style. Deze home-made aardappelgratins nemen jou als kok niet alleen werk uit handen, ze lijken precies op zelfgemaakte aardappel gratin. Geef er nog even je eigen twist aan voor een persoonlijk culinair accent. Bereid de aardappelgratin bij voorkeur in de oven. Bijvoorbeeld met een heteluchtoven, maar een combisteamer kun je ook gebruiken. Het gaat erom wat voor jou werkt.

Aardappelgratin oven recepten ontdekken

Aviko heeft een aantal inspirerende aardappelgratin recepten voor jou samengesteld. Ontdek vandaag nog het recept aardappelgratin met tomaat en mozzarella gevuld met verse tonijn, of ga voor de aardappelgratin met broccoli gevuld met varkenshaas en roombrie.

Meer weten over de aardappelgratins uit de oven van Aviko

Ben je ook benieuwd naar de oven aardappelgratins van Aviko voor uw restaurant of instelling? Neem dan contact op met het Aviko salesteam voor een vrijblijvend gesprek en vraag meteen een proefmonster aan van één van onze aardappelgratins. Want, "Je kunt zo veel meer met Aviko."

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Nieuw in ons assortiment!

Introductie Premium gemarineerde aardappeltjes en Premium koelverse gratins

Ontdek onze Premium gemarineerde aardappeltjes en koelverse gratins!