Aardappelgratin

  • Premium gratins 15
  • Premium gratins 13
  • Premium Gratins 14
  • Aardappelgratin met broccoli gevuld met varkenshaas en roombrie
  • Aardappelgratin met tomaat en mozzarella gevuld met verse tonijn

Aardappelgratin van Aviko Foodservice voor cafetaria's, restaurants en instellingen

Voor marktsegmenten als cafetaria's, restaurants en instellingen hebben wij een uitgebreid assortiment aardappelgratin producten ontwikkeld. Zoals je van ons gewend bent, voldoen ook Aviko's aardappelgratins aan onze strenge kwaliteitseisen: Aviko's aardappelgratins worden uitsluitend gemaakt van de beste, streng geselecteerde, aardappelen.
Met Aviko's aardappelgratin kan je lekker variëren. De basis, aardappels met room, past in principe overal bij, wat ervoor zorgt dat aardappelgratins goed en makkelijk te combineren zijn met verschillende gerechten. Door de zachte basissmaken kun je aardappelgratins goed combineren met meer uitgesproken smaken.

Aardappelgratin: verrassend veelzijdig!

Om jouw gasten steeds te kunnen verrassen hebben wij verschillende varianten aardappelgratins ontwikkeld met verrassende smaakcombinaties. Wat dacht je van onze Gratin Dauphinois? Dit is onze heerlijke aardappelgratin bereid met heerlijke aardappelschijfjes in gratinsaus. Of onze aardappelgratin met 40% room & kaas? Heerlijke stoomgegaarde aardappelschijfjes in een romig sausje, smaakvol en gegratineerd met pittige 'Emmentaler' kaas.  Aviko blijft inspireren met een ruim aanbod aan aardappelgratin producten die aansluiten bij de huidige markttrends, zoals gezond, puur natuur, gemak en zelfgemaakt. Voor iedere kok in iedere cafetaria, ieder restaurant en iedere  instelling hebben wij de juiste aardappelgratin producten in huis.

Aardappelgratin van Aviko: de beste oplossing voor iedere kok en keuken

De aardappelgratin producten van Aviko zijn speciaal gemaakt voor de Foodservice branche. Wij streven ernaar om iedere kok en keuken binnen de Foodservice branche de beste en meest smakelijke aardappelgratin oplossingen te bieden. Naast een uitgebreid aanbod aan aardappelgratin producten, heeft Aviko ook een ruim aanbod aan inspirerende aardappelgratin recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Red Snapperfilet op klassieke ratatouille met Home-made style Aardappelgratin? Of onze overheerlijke Kipfilet met gegratineerde ricotta en pesto krieltjes? De aardappelgratin producten van Aviko Foodservice bieden gemak voor jou zonder concessies te doen aan smaak en kwaliteit.

Aardappelgratin van Aviko: de beste keus!

Bent je ook benieuwd naar de aardappelgratin producten van Aviko? Neem dan contact op met het salesteam van Aviko voor een vrijblijvend gesprek of vraag een proefmonster aan van één van onze aardappelproducten. Door ons uitgebreide assortiment aardappelgratin producten kan de wens van iedere gast vervuld worden. Kortom: "je kunt zoveel meer met Aviko".

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Nieuw in ons assortiment!

Introductie Premium gemarineerde aardappeltjes en Premium koelverse gratins

Ontdek onze Premium gemarineerde aardappeltjes en koelverse gratins!