Aardappelgerechten

  • Premium gratins 13
  • Introductie Premium gemarineerde aardappeltjes en Premium koelverse gratins

Aviko's vernieuwende aardappelgerechten

Van oudsher zijn Nederlanders echte aardappeleters. Gemiddeld eet een Nederlander zo'n 53 kilo aardappelen per persoon per jaar. De aardappel is dus een volwaardig maaltijdcomponent binnen het Nederlandse huishouden én in de professionele keuken. Daarom maakt Aviko vernieuwende aardappelgerechten waar iedereen blij van wordt.

Aardappelproducten voor foodprofessionals

Aviko heeft inmiddels diverse ranges aardappelproducten ontwikkeld die perfect aansluiten bij de behoefte van de Foodservice professional en bovendien eenvoudig toepasbaar zijn bij elke gelegenheid. Naast klassieke Nederlandse aardappel gerechten, biedt Aviko ook variaties die perfect passen in de hedendaagse en veelzijdige keuken van restaurants en instellingen.

Afgestemd op de keuken van nu

Verras je gasten in jouw restaurant en instellingen eens met nét iets anders dan de klassieke combinatie groente, vlees en aardappelen. Bied bijvoorbeeld een gezonde, smaakvolle variatie met gemakkelijk en snel te bereiden aardappelproducten. Ze zijn snel klaar in een combisteamer, braadpan, friteuse, magnetron, snelkookpan of oven. Bekijk voor product inspiratie ons Aviko's assortiment met diverse aardappelproducten zoals verse frites, gratins & puree, koelverse specialiteiten of snacks & appetizers.

Inspiratie voor vernieuwende gerechten

Zoek je nog inspiratie voor gezonde en vernieuwende aardappelgerechten? Kijk dan bij onze recepten en ontdek de vele mogelijkheden van aardappelproducten in de hedendaagse keuken. Gebruik Aviko gerechten als side dish, of onze aardappelproducten als basiselement voor jouw gerechten. Ze zijn ideaal te gebruiken als voedzaam onderdeel van de schijf van 5 en passen veelal in de meeste allergievrije diëten.

Meer weten over Aviko's vernieuwende aardappelgerechten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze producten en vernieuwende aardappelgerechten? Neem contact op met Aviko. Wil je onze graag proberen? Vraag een proefmonster aan en ontdek de mogelijkheden voor jouw keuken. 

Neem contact op

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 - 17.00 uur.

Recepttips van Aviko!

Koude wilde knoflook aardappelsalade met zure haring, rode biet en appel.

Op de receptenpagina van Aviko vindt u een ruim aanbod van inspirerende aardappel recepten, waarmee wij u graag nieuwe culinaire ideeën aan willen reiken. Neem bijvoorbeeld de bereidingsvideo met onze Premium Pom' Fraiches Gratins